BERITA PERUSAHAAN

  • Interesting Facts About Chinese New Year

    Fakta Menarik Ngeunaan Taun Anyar Cina

    1, Poé mimiti bulan lunar anu munggaran henteu disebat Festival Musim semi di jaman kuno, tapi disebat dinten Taun Anyar. 2, dina sajarah Cina, kecap "Spring Festival" sanés festival, tapi mangrupikeun rujukan khusus kana "Start of Spring" tina 24 sur ...
    Maca deui
  • Congratulations on our 11kv & 33KV current and voltage transformers passing KEMA testing

    Selamat pikeun 11kv & 33KV trafo arus sareng voltase kami anu ngalirkeun tés KEMA

    KEMA mangrupikeun singkatan Belanda (Keuring Van Elektrotechnische Materialen). Ruang lingkup bisnis KEMA sacara bertahap ngalegaan, Sareng janten otoritas bebas ngarah dina industri jasa énergi global. Pikeun langkung ti 80 taun, KEMA parantos ngabantosan klien ngaduga arah parobihan sareng ...
    Maca deui
  • Outdoor 33kV 35kV 36kV 1250A Vacuum Circuit Breaker With Current Transformer

    Luar 33kV 35kV 36kV 1250A Vakum Circuit Breaker Kalayan Transformer Ayeuna

    Ruangan 33kV 35kV 36kV 1250A Pecah Sirkuit Vakum Kalayan trafo. Tiasa dianggo dina suhu lingkungan: - 40 ℃ ~ + 40 ℃. Struktur saderhana, perawatan gratis sareng umur panjang dianggo dianggo dina tingkat tegangan 35kV, kalebet garis overhead, perusahaan industri sareng pertambangan, stasiun listrik, subst ...
    Maca deui
  • Why Price Is Different?

    Naha Harga Béda?

    Maca deui
  • Advantages and precautions for installing an electricity meter with current transformer

    Kaunggulan sareng pancegahan pikeun masang méter listrik kalayan trafo ayeuna

    Kunaon méterna kedah dilengkepan trafo? Ieu pikeun nyingkahan ngabakar méter sareng ngahémat artos. Dina hal ngahémat artos, harga méter ayeuna alit kalayan trafo bakal langkung handap tibatan méter arus ageung. Tina sudut pandang kasalametan méter listrik ...
    Maca deui
  • outdoor vacuum circuit breaker principle

    prinsip breaker sirkuit vakum luar

    Dina sirkuit, pemutus sirkuit bertindak sapertos sekering, tapi sekering tiasa ngan ukur dianggo sakali, sedengkeun pemutus sirkuit tiasa dianggo sababaraha kali. Salami ayeuna ngahontal tingkat bahaya, éta tiasa langsung nyababkeun sirkuit terbuka. kawat hirup dina sirkuit dihubungkeun sareng kadua tungtung sw ...
    Maca deui
  • Features of dropout fuse cutout

    Fitur tina cutout sekering putus

    (1) Kauntungan utama tina cutout sekering putus ① Seléktivitas anu saé. Salami arus anu dipeunteun tina sekering link sekering tingkat luhur sareng handap nyumponan sarat tina 1,6: 1 babandingan pilihan arus anu parantos ditangtukeun dina standar nasional sareng standar IEC, anu hartosna arus anu dipeunteun tina uppe ...
    Maca deui
  • COVID-19 is a new viral disease that affects more than 1 million people worldwide!

    COVID-19 mangrupikeun panyakit viral énggal anu mangaruhan langkung ti 1 juta jalma di dunya!

    Bisa dikirimkeun ti jalma ka jalma. Virus ieu dipercaya ditularkeun utamina ti jalma ka jalma. Antara jalma anu kontak caket (sakitar 2m). Titik pernapasan anu dihasilkeun ku jalma anu katépaan nalika batuk, bersin atanapi ngobrol. Tetes cai ieu tiasa murag kana sungut atanapi irung ...
    Maca deui
  • Overview Vacuum circuit breaker

    Ihtisar pamutus sirkuit vakum

    Bubuka pamutus sirkuit vakum "Vacuum Circuit Breaker" ngagaduhan namina kusabab medium pemadamasan busur na sareng medium insulasi tina celah kontak saatos mareuman busur duanana vakum tinggi; éta ngagaduhan kaunggulan ukuran leutik, beurat enteng, cocog pikeun sering dioperasikeun ...
    Maca deui