Warta

  • New Design 1P, 2P,3P,4P, 125A Manual Changeover Switch

    Desain Anyar 1P, 2P, 3P, 4P, 125A Manual Parobihan Parobihan

    AS (M) -125 séri instalasi sareng manual operasi Kondisi kerja normal 1. Suhu hawa nyaéta -5 ℃ ~ + 40 ℃, nilai rata-rata dina 24 jam kedah henteu langkung ti 35 ℃. 2. Kalembaban relatif henteu kedah ngaleuwihan 50% dina suhu max + 40 ℃, kalembaban relatif langkung luhur diijinkeun dina handap ...
    Maca deui
  • Why Zinc Oxide lighting arrester is popular?

    Naha arrester pencahayaan Séng Oksida populér?

    Arrester cahaya Séng Oksida dipaké pikeun panangtayungan alat-alat listrik tina sagala jinis langkung-voltase disababkeun ku operasi lightening atanapi switching. (Garis arrester pencahayaan Séng Oksida nganggo) Panyekel lonjakan palindung tegangan-paling canggih di dunya, didamel tina logam-oksida (MO) ...
    Maca deui
  • About Self-healing Type Shunt Power Capacitor

    Ngeunaan Self-penyembuhan Tipe Shunt Power Capacitor

    Aya detil ngeunaan B (S) MJ kapasitor: Self-penyembuhan Tipe Shunt Power Capacitor dianggo dina 50Hz atanapi 60Hz sistem kakuatan éta utamina langkung saé: △ Faktor kakuatan, △ Ngirangan leungitna daya réaktif, factor Faktor kakuatan anu ningkat, △ Ngirangan leungitna kakuatan réaktif , △ Ningkatkeun kualitas voltase. △ Ngali kuantitas trafo sareng ...
    Maca deui
  • New Design 16A To 100A 4P Automatic Changeover Switch

    Desain Anyar 16A Ka 100A 4P Otomatis Changeover Switch

    Saklar kakuatan ganda ASIQ umum (anu saatosna disebatna Switch) mangrupikeun saklar anu tiasa neraskeun kakuatan suplai upami kaayaan darurat. Saklar diwangun ku saklar beban sareng kontroller, anu utamina dianggo pikeun ngadeteksi naha catu daya utami atanapi catu daya sayaga normal. Nalika ma ...
    Maca deui
  • Interesting Facts About Chinese New Year

    Fakta Menarik Ngeunaan Taun Anyar Cina

    1, Poé mimiti bulan lunar anu munggaran henteu disebat Festival Musim semi di jaman kuno, tapi disebat dinten Taun Anyar. 2, dina sajarah Cina, kecap "Spring Festival" sanés festival, tapi mangrupikeun rujukan khusus kana "Start of Spring" tina 24 sur ...
    Maca deui
  • Congratulations on our 11kv & 33KV current and voltage transformers passing KEMA testing

    Selamat pikeun 11kv & 33KV trafo arus sareng voltase kami anu ngalirkeun tés KEMA

    KEMA mangrupikeun singkatan Belanda (Keuring Van Elektrotechnische Materialen). Ruang lingkup bisnis KEMA sacara bertahap ngalegaan, Sareng janten otoritas bebas ngarah dina industri jasa énergi global. Pikeun langkung ti 80 taun, KEMA parantos ngabantosan klien ngaduga arah parobihan sareng ...
    Maca deui
  • Outdoor 33kV 35kV 36kV 1250A Vacuum Circuit Breaker With Current Transformer

    Luar 33kV 35kV 36kV 1250A Vakum Circuit Breaker Kalayan Transformer Ayeuna

    Ruangan 33kV 35kV 36kV 1250A Pecah Sirkuit Vakum Kalayan trafo. Tiasa dianggo dina suhu lingkungan: - 40 ℃ ~ + 40 ℃. Struktur saderhana, perawatan gratis sareng umur jasa panjang dianggo dina tingkat tegangan 35kV, kalebet garis overhead, perusahaan industri sareng pertambangan, pembangkit listrik, subst ...
    Maca deui
  • Why Price Is Different?

    Naha Harga Béda?

    Maca deui
  • Advantages and precautions for installing an electricity meter with current transformer

    Kaunggulan sareng pancegahan pikeun masang méter listrik kalayan trafo ayeuna

    Kunaon méterna kedah dilengkepan trafo? Ieu pikeun nyingkahan ngabakar méter sareng ngahémat artos. Dina hal ngahémat artos, harga méter ayeuna alit kalayan trafo bakal langkung handap tibatan méter arus ageung. Tina sudut pandang kasalametan méter listrik ...
    Maca deui
  • outdoor vacuum circuit breaker principle

    prinsip breaker sirkuit vakum luar

    Dina sirkuit, pemutus sirkuit bertindak sapertos sekering, tapi sekering tiasa ngan ukur dianggo sakali, sedengkeun pemutus sirkuit tiasa dianggo sababaraha kali. Salami ayeuna ngahontal tingkat bahaya, éta tiasa langsung nyababkeun sirkuit terbuka. kawat hirup dina sirkuit dihubungkeun sareng kadua tungtung sw ...
    Maca deui
  • Features of dropout fuse cutout

    Fitur tina cutout sekering putus

    (1) Kauntungan utama tina cutout sekering putus ① Seléktivitas anu saé. Salami arus anu dipeunteun tina sekering link sekering tingkat luhur sareng handap, nyumponan sarat tina 1,6: 1 babandingan pilihan arus anu parantos ditangtukeun dina standar nasional sareng standar IEC, anu hartosna arus anu dipeunteun tina uppe ...
    Maca deui
  • COVID-19 is a new viral disease that affects more than 1 million people worldwide!

    COVID-19 mangrupikeun panyakit viral énggal anu mangaruhan langkung ti 1 juta jalma di dunya!

    Bisa dikirimkeun ti jalma ka jalma. Virus ieu dipercaya ditularkeun utamina ti jalma ka jalma. Antara jalma anu kontak caket (sakitar 2m). Titik pernapasan anu dihasilkeun ku jalma anu katépaan nalika batuk, bersin atanapi ngobrol. Tetes cai ieu tiasa murag kana sungut atanapi irung ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2