FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

Kami pabrik alat-alat listrik. AISO Electric mangrupikeun panyayogikeun peralatan listrik ékspor. Produk ékspor kalebet: alat-alat listrik tegangan-luhur, alat-alat listrik volt-low sareng trafo. Kalayan 3 pabrik, sadaya produk dihasilkeun saluyu sareng standar ISO9001 sareng CE.

Naon sertipikat sareng laporan tés jenis anu anjeun gaduh?

Produk kami anu ISO9001 Certified, circuit breakers sareng serelek sekering CE Certified, arus & trafo trafo Certified. Sadaya produk kami didamel ketat dina hal ISO9001 & IEC.

Naon jinis istilah pembayaran perusahaan anjeun?

Anjeun tiasa milih istilah pamayaran anu cocog :

A: 30% kedah dibayar ku T / T salaku pembayaran sateuacanna sateuacanna, kasaimbangan bakal paied sateuacan kintun.

B: L / C jumlah di luhur 50000 USD, anjeun tiasa nganggo 50% L / C dina tetempoan.

C: Jumlah langkung handap tina 5000usd, anjeun tiasa mayar ku Paypal atanapi West Union.