Tentang Kami

Panyadia Peralatan Listrik Pangsaéna Anjeun

about

SAHA ANJEUN

AISO Electric mangrupikeun panyayogikeun peralatan listrik ékspor. Produk ékspor kalebet: Kumpulan Alat Set Lengkap, alat-alat listrik tegangan-luhur, alat-alat listrik volt-low sareng trafo. Kami gaduh 3 pabrik, sadaya produk dihasilkeun saluyu sareng standar ISO9001 sareng CE.

Perusahaan gaduh langkung ti 10 taun pangalaman ékspor, sareng parantos dijual di langkung ti 50 nagara. Seueur produk parantos dianggo langkung ti 10 taun sareng parantos ditampi ku palanggan.

Kami bakal terus ningkatkeun prosés produksi sareng profesionalisme jasa pikeun nyayogikeun produk sareng jasa anu langkung saé.

114005
14515

1. Kualitas anu munggaran, budaya urang.
2. "Kalayan kami artos anjeun aman" ngabalikeun duit lengkep bisi goréng henteu saluyu sareng sarat téknis atanapi waktos tunda pangiriman.
3. "Waktos mangrupikeun emas" kanggo anjeun sareng pikeun kami, kami gaduh padamelan tim propésional anu tiasa ngadamel kualitas anu hadé dina waktos anu singget.

14515

Naon anu urang lakukeun?

Kami gaduh seueur pangalaman dina produksi sareng penjualan, khusus kana produksi listrik sareng listrik low supplier listrik. Salaku tambahan, kami gaduh kaunggulan lokasi anu saé, sareng kaseueuran pabrik gaduh kontak anu langkung caket, anjeun tiasa nyayogikeun produk listrik sanés, sareng numutkeun pikeun kabutuhan anjeun, produk khusus Perusahaan perusahaan anu ngembang, konsumén di sakuriling worid, kalayan reputasi anu saé pikeun kéngingkeun kapercayaan konsumén di bumi sareng di mancanagara, pikeun ngamajukeun modérnisasi nagara urang, ngamajukeun bursa ékonomi sareng téknologi dunya, ningkatkeun persahabatan masarakat sadaya nagara ngadamel seueur padamelan anu positip. Kami ngarep pisan yén anjeun sareng 1 damel babarengan pikeun nyiptakeun. Mangsa anu langkung saé!

14515